torsdag 18. november 2010

Fotballprofilenes ferieplaner.

Nå som Tippeligasesonger er over og det bare er fire Rosenborgkamper igjen før sesongen har det blitt færre oppdateringer her, men frykt ikke. Da vi fikk en forespørsel via på om vi kunne gjøre litt gravende journalistikk om hva Tippeligaprofilene skal gjøre i ferien trådte vi til.

Ikke alle innenfor fotballen kan ta ferie nå. For sportsdirektørene og speiderne for eksempel, er det nå den virkelige jobben begynner, med kartlegging av mulige forsterkninger for neste år.
Med en gang Roald Bruun-Hansen så denne enbeinte frøkenen visste han at hadde sin nye erstatter for Jan Gunnar Solli.

Spillerne og trenerne derimot, har nå tatt ferie og vi har kontaktet de mest sentrale for å høre hva de skal gjøre i ferien og dette er hva vi fant ut.
  • Roar Strand skal først bruke litt tid til å pusse medaljene sine før han henger de opp. Han regner med å bli ferdig medio 2012.
  • Ole Gunnar Solskjær skal først ha et personlig møte med hver enkelt spiller i MFK. Deretter skal han overvære åpningen av det nye Solskjær-tempelet som bygges i Molde sentrum.
  • Skuffet over å være den eneste i Bama-reklamen som var for tonedøv til å få lov til å synge, har Erik Huseklepp bestemt seg for å oppsøke sangpedagog.
  • Frode Kippe skal bruke noen uker på å skrive en artikkel om at Hermann Minkowskis ligning for elektromagnetiske felters moment i møte med en masse kan lede til paradoksale resultater som bryter med Newtons tredje lov for legemer i bevegelse.
  • Ronny Deila skal overbevise sin kone om at det hjelper laget at han bruker klærne hennes selv når de er hjemme alene.
  • Daniel Nannskog vurderer om han skal legge fotballskoene på hylla. Først må han finne ut om det er noen ledig stilling som fotballekspert hos TV2 eller MAX eller TV3 eller NRK eller Visjon Norge.
  • Vadim Demidov skal prøve seg på et nytt spansk-kurs i vinter. Det forrige han tok ble fullstendig mislykket da han ikke forstod et kvepp av Kris Stadsgaards dansk-spanske sammensurium.
  • Davy Wathne skal som de fleste andre Brannsupportere studere SKBs spillestall og ledelse og gråte bitre tårer ned i juleakevitten.
Så der har dere det.
Vi vil fortsette vår gravende journalistikk utover vinteren så følg oss på twitter eller facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar