onsdag 27. oktober 2010

Halloweenkostymer fra fotballen.

I USA er det veldig mye snakk om Halloween for tiden. Feiringen av helgener og martyrer er en relativt ny skikk i Norge, men for hvert år som går får man besøk av stadig flere unger i laken som tigger godteri. Når det er sagt er det også gøy for oss voksne å ha en anledning til å kle seg ut og feste.

"Etter mye om og men, bestemte jeg meg for å gå som Tom Nordlie i år."

Om man skulle være så heldig at man er invitert til et slikt kostymeparty kan det være vanskelig å finne ut hva man skal ha på seg. Et halloweenkostyme trenger ikke være så fryktelig dyrt, men man bør være litt kreativ og leve seg litt inn i rollen. Vi i Skammelsrud går på vannet har satt sammen noen fotballrelaterte forslag som hjelp, om du skulle være i beit for idéer:

TV2: Kle deg ut som et fargerikt to-tall. Blås en hver konflikt på festen ut av alle proposjoner. Avslutt med å invitere alle på tidenes dårligste nachspiel.

Nils Arne Eggen: Hvit parykk og briller. Oppfør deg som den ledende autoriteten på alle temaer som omtales på festen. Om noen arresterer deg; bli enda mer belærende og nedlatende.

Sondre Kåfjord: Farg håret grått. Teip en Rema 1000-pose under hvert øye.

Rune Jarstein: Keeperhansker er et must. Om du blir stående i køen til et utested, slipp alt og alle forbi deg.

Follospiller: Ta på deg noe rosa. Ødelegg festen for eventuelle trøndere.

Martin Andresen: Gjør et dårlig forsøk på å se moteriktig ut, Om du skulle komme i snakk med noen som har kledd seg ut som N. A. Eggen forlater du samtalen gråtende.

Kjetil Kroksæther: Grå cardigan og krøller kreves. Sutre ustanselig om at fjorårets fest var mye bedre, og at neste års fest i alle fall blir en katastrofé.

Sandefjordfan: Kle deg opp i den blå drakta. Bli hjemme.

Erik Hamrén: Sigar og dress. Vær skikkelig sjarmerende, mens du prater om attityd. Når alle begynner å like deg og festen er i ferd med å ta av går du over til nabofesten.

Bernt Hulsker: Ta på Startdrakt. Anbefaler at du holder deg unna steder med dørvakt. Om du likevel skal på et slikt sted forlater du festen umiddelbart, uten drakten.

Kjernenmedlem: Rosenborgdrakt og bart. Stå igjen å syng en time etter at alle andre har gått hjem.

Til sist et forslag for dere som ikke er så interessert i norsk fotball:
Wayne Rooney: Ankom festen i United-drakt. Litt ut på kvelden erklærer du høylydt at festen, og alle dens deltagere, suger, før du stormer ut på leting etter en bedre fest. Vend slukøret tilbake etter fem minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar